Свята пройшли, проте все ж таки хочеться порадувати себе чимось смачненьким і не дорогим, адже багато фінансів пішло на Новий рік і подарунки.

Саме тому пропонуємо вам приготувати "м'ясо" з води та борошна. Ця страва до смаку нічим не поступається звичайному м'ясу, проте приготування цієї страви ніяк не позначиться на вашому гаманці. Рецептом м'яса з борошна поділилися у ТікТок "food_telegram".

Вам знадобиться:

Борошно - 3 склянки
Вода - 1 склянка
Спеції на смак
Оливкова олія

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Спочатку треба борошно залити водою і замішати м'яке тісто. Накриваємо все плівкою та залишаємо на 1 годину. Так воно віддасть весь крохмаль і стане схожим на м'ясо за структурою.

Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот
Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот

Через годину тісто промити під краном, доки вода не стане прозорою. Засипаємо тісто спеціями і додаємо оливкову олію. Все це потрібно залишити ще на годину.

Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот
Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот

Потім потрібно згорнути тісто в спіраль і згорнути. Обсмажити з двох сторін по 1 хвилині, залити бульйоном (або додати бульйонний кубик і залити водою), гасити ще 40 хвилин під кришкою. Смачного!

@food_telegram

все рецепты и грамовки в телеграмм в шапке профиля 😉

♬ оригинальный звук - food_telegram

Нагадаємо, що для сніданку взимку найкращий варіант: рецепт простих сирних коржиків, на які піде не більше 20 хвилин.

Раніше ми повідомляли, як приготувати хліб без духовки: простий рецепт, який виручить вас.