Котлети люблять усі – і дорослі, і діти. Але навіть така страва іноді потребує різноманітності. Є безліч варіантів, а ми пропонуємо приготувати морквяно-яблучні котлети.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ складі є все, щоб розпочати свій день правильно. Нічого шкідливого, а рівень прожарювання ви контролюєте самі. Котлети з яблучком та морквою виходять неймовірно соковитими та смачними.
Складові:
- Морква – 6 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Молоко – 0,5 склянки
- Вершкове масло - 4 столові ложки
- Манна крупа – 2 столові ложки
- Панірувальні сухарі - 2 столові ложки.
- Яйця – 1 шт.
- Рослинна олія – 100-150 грам
- Сметана - 150 гр
- Цукор
- Сіль
Приготування:
- Миємо і чистимо моркву, за нею і яблуко. Усі нарізаємо на дрібні кубики. У сотейник із вершковим маслом вливаємо половину склянки молока і додаємо порізану моркву. Ставимо на маленький вогонь і тушкуємо приблизно 4 хвилини.
- Після 4-5 хвилин у сотейник з молочно-морквяною масою додаємо дрібно нарізані яблука та манну крупу. Ще сіль та цукор за смаком. Знову даємо цьому всьому протушкувати, тепер менше, близько 3 хвилин.
- Після того як наша морквяна маса охолола, вбиваємо в неї яйце і перемішавши, формуємо котлети. "Валяємо" їх у панірувальних сухарях і, попередньо розігрівши сковороду з олією, обсмажуємо з двох сторін приблизно по 5-7 хвилин на кожну сторону.
Нагадаємо, що можна приготувати зі шкірки різних фруктів
Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі
Як повідомляв Знай.ua, секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисний буряковий смузі