Вафельний торт - це смаколик, знайомий кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої ​​випічки.

Процес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити. Цей рецепт не передбачає ніякого збивання міксером, а знадобиться всього три продукти та приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.

Вафельний торт, скріншот з відео
Вафельний торт, скріншот з відео

Складові:

  • цукерки "Корівка" – 500 г
  • вершкове масло – 180 г
  • вафлі в упаковці – 8 шт.

Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:

Популярні новини зараз
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Показати ще
  1. Для початку відправте пачку масла та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть декілька разів, поки наш крем не почне густіти.
  2. Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
  3. Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.

Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці

Як повідомляв Знай.ua, секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисний буряковий смузі за пару хвилин на сніданок

Також портал Знай.ua писав, як приготувати хрустку капусточку до гарячого пюре: рецепт правильного маринування, дивіться не проковтніть вилку