Вафельний торт - це смаколик, знайомий кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої випічки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроцес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити. Цей рецепт не передбачає ніякого збивання міксером, а знадобиться всього три продукти та приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.
Складові:
- цукерки "Корівка" – 500 г
- вершкове масло – 180 г
- вафлі в упаковці – 8 шт.
Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:
- Для початку відправте пачку масла та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть декілька разів, поки наш крем не почне густіти.
- Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
- Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.
Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці
Як повідомляв Знай.ua, секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисний буряковий смузі за пару хвилин на сніданок
Також портал Знай.ua писав, як приготувати хрустку капусточку до гарячого пюре: рецепт правильного маринування, дивіться не проковтніть вилку