Такий спосіб приготування вівсянки є популярним серед тих, хто не хоче витрачати багато часу і стежить за своїм харчуванням. Це дуже зручно, а що не менш важливо – дуже смачно.

Приготування вівсянки холодним способом дозволяє зберегти всі корисні властивості, які так необхідні організму. Більше того, кінцевий результат виглядає дуже апетитно, а часу на приготування піде дуже мало.

Вівсянка, фото: Новий канал
Вівсянка, фото: Новий канал

Для початку розберемося з вибором вівсяних пластівців. Краще брати ті, у яких на пачці є позначка "екстра", але звичайна вівсянка буде набагато кориснішою. Заливати наш смачний десерт можна будь-чим: молоком, йогуртом, кефіром.

Також не забудьте про дозу омегу жирних кислот. Додайте насіння льону чи чіа. Щоб трохи підсолодити смаколик, можна використовувати мед, фруктозу або стевію.

Популярні новини зараз
Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло ТЦК оновили списки: кого з чоловіків не чіпатимуть до кінця літа ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації
Показати ще

Мед, фото з вільних джерел
Мед, фото з вільних джерел

Процес приготування простий: підготуйте всі інгредієнти, змішайте їх у баночці – шар за шаром, закрийте кришкою та залиште на ніч у холодильнику. Ще можна додати шматочки фруктів та ягід, а також горіхи. Але робіть це перед вживанням, коли дістанете готову вівсяну кашу із холодильника.

Вівсянка в банці, фото foodandmood
Вівсянка в банці, фото foodandmood

Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці

Як повідомляв Знай.ua, кава з вершками – користь чи шкода: дієтологи порадили, як не нашкодити своєму здоров'ю

Також портал Знай.ua писав, як приготувати м'ясо без м'яса: ідеальний рецепт з борошна, коли ціни на курку злетіли до небес