Такий спосіб приготування вівсянки є популярним серед тих, хто не хоче витрачати багато часу і стежить за своїм харчуванням. Це дуже зручно, а що не менш важливо – дуже смачно.

Приготування вівсянки холодним способом дозволяє зберегти всі корисні властивості, які так необхідні організму. Більше того, кінцевий результат виглядає дуже апетитно, а часу на приготування піде дуже мало.

Вівсянка, фото: Новий канал
Вівсянка, фото: Новий канал

Для початку розберемося з вибором вівсяних пластівців. Краще брати ті, у яких на пачці є позначка "екстра", але звичайна вівсянка буде набагато кориснішою. Заливати наш смачний десерт можна будь-чим: молоком, йогуртом, кефіром.

Також не забудьте про дозу омегу жирних кислот. Додайте насіння льону чи чіа. Щоб трохи підсолодити смаколик, можна використовувати мед, фруктозу або стевію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мед, фото з вільних джерел
Мед, фото з вільних джерел

Процес приготування простий: підготуйте всі інгредієнти, змішайте їх у баночці – шар за шаром, закрийте кришкою та залиште на ніч у холодильнику. Ще можна додати шматочки фруктів та ягід, а також горіхи. Але робіть це перед вживанням, коли дістанете готову вівсяну кашу із холодильника.

Вівсянка в банці, фото foodandmood
Вівсянка в банці, фото foodandmood

Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці

Як повідомляв Знай.ua, кава з вершками – користь чи шкода: дієтологи порадили, як не нашкодити своєму здоров'ю

Також портал Знай.ua писав, як приготувати м'ясо без м'яса: ідеальний рецепт з борошна, коли ціни на курку злетіли до небес