Курятину можна готувати різними способами, кожна господиня має свої секрети. Але саме за цим рецептом м'ясо виходить неймовірно смачним, ніжним та ароматним.
Не шкодуйте спецій для приготування м'яса, а найголовніше - гарно його замаринуйте. У результаті у вас вийде соковита курочка, а на гарнір зробіть картоплю, кашу чи салат.

Запечена курка, скріншот з відео
Запечена курка, скріншот з відео

Складові:
  • філе курячої грудки - 2 шт. (250 г)
  • часник - 3 зубчики
  • оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • сушені трави – 2 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком

Як готувати:

Покладіть куряче філе в миску, додайте подрібнений ножем часник, оливкову олію. Посипте меленим чорним перцем до смаку. Додайте соєвий соус, ваші улюблені трави та сіль. Перемішайте філе з маринадом та залиште на 30 хвилин.
Зробіть 2 конверти з фольги. Складіть фольгу навпіл, щоб конверти не порвалися. Помістіть мариноване куряче філе в конверти і додайте маринад, що залишився. Щільно поверніть краї конвертів і покладіть у форму для запікання.
Запікайте 30-35 хвилин у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин. Наріжте курячу грудку на шматочки. Полийте соком, що залишився після запікання, і подавайте до столу.

Нагадаємо, поєднати приємне з корисним: "вода Сассі" для схуднення - як приготувати та пити

Раніше ми писали про те, що з цим ваш борщ буде ідеальним: що можна додати до страви, щоб вона здивувала всіх

Як повідомляв Знай.ua, заряд вітамінів у банку на цілий рік: як законсервувати мандарини зі спеціями - дуже простий рецепт

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще