Коли хочеться поласувати чимось солоденьким, але не витрачати при цьому зайвого часу на приготування, багато хто згадує про вафельний торт, який був у дитинстві кожного з нас. Це нехитра конструкція з хрустких коржів, просочених вареним згущеним молоком. Але є аналог, який підкорить будь-яке серце.

Торт з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком можна навіть приготувати з дітьми, оскільки процеси зовсім нескладні і не вимагають випічки, але спільне готування піде всім на користь. А от батькам такий смаколик суттєво заощадить час, сили та гроші.

Торт із кукурудзяних паличок, скріншот з відео
Торт із кукурудзяних паличок, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • кукурудзяні палички 150гр,
  • варене згущене молоко 250гр,
  • вершкове масло 150гр,
  • волоські горіхи 100гр
Процес приготування, на все піде максимум 20 хвилин:
  1. Кукурудзяні палички ділимо навпіл, додаємо подрібнені горіхи. Робимо крем: згущене молоко і вершкове масло кладемо в сотейник і прогріваємо, але не до кипіння.
  2. Постійно помішуємо, щоб вийшла однорідна маса, і заливаємо це все в миску, добре перемішуємо, і кладемо у форму, можна надати притиснути за допомогою тарілки або склянки, щоб крем краще розташувався.
  3. Зверху поливаємо кремом, що залишився і залишаємо в холодильнику на годину. Подавати краще до гарячого чаю або какао - на ваш розсуд.

Нагадаємо, плюшки, на які точно прилетить Карлсон балуватися: рецепт смачної та простої випічки з дитинства

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали про те, що смачненького можна приготувати з буряка - пісне блюдо для тих, хто на дієті

Як повідомляв Знай.ua, неймовірний шоколадно-банановий десерт з 4 інгредієнтів - рецепт