Хазяйки часто готують страви з курки, але якщо звичні вже набридли, можна приготувати ніжний і дуже смачний паштет, який можна намазувати на підсмажений хліб або їсти просто так.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКурячий паштет не вийде сухим, тому що до складу також входять декілька ложок йогурту, а волоські горіхи – для смаку та аромату. Рецепт підказав одеський шеф-кухар Андрій Величко. На процес приготування піде всього 2 хвилини, можна використовувати й інше м'ясо, з якого варили бульйон і воно стало сухим.
Інгредієнти:
- 2 курячі грудки
- 50 г підсмажених та очищених волоських горіхів
- 1 чайна ложка паприки
- дрібка спецій
- 3-4 ст ложки крем-сиру
- 50 г жирного йогурту
- 2 ст ложки лляної олії (або іншої улюбленої)
- сіль, перець за смаком
Як приготувати:
Усі інгредієнти перебийте у чаші блендера до однорідності. Якщо суміш виходить густа і не перебивається - додайте або трохи бульйону, або ще більше йогурту. Повинен вийде крем чи пастоподібна маса. За текстурою та технологією приготування така страва більше схожа на "рієт".
Підсмажте хліб на вершковому маслі та нанесіть на нього курячу намазку. Можна подавати із салатом чи овочами.
Раніше ми писали про те, що краще Нутелли з супермаркету: рецепт шоколадного плавленого сиру для "десертних" бутербродів
Як повідомляв Знай.ua, забудьте про "Пташине молоко": рецепт желе з молока від найяскравішої зірки "МастерШеф"
Також портал Знай.ua писав, що ідеальний сніданок для всієї родини: як приготувати ніжні бананові оладки – лише три етапи.