Борщ – традиційна страва української кухні, яку досить просто приготувати. Навіть кулінарам-початківцям під силу приготування цієї страви, втім, іноді можна зіткнутися з тим, що борщ не виходить насиченого червоного кольору.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк це виправити розповіли на сторінці gotovim.online в
Один із користувачів мережі поскаржився, що борщ виходить блідим і попросив розкрити секрет приготування цієї страви.
"Скільки дивлюся у всіх прямий червоний борщ, а в мене весь час блідий. У чому секрет" , - поцікавилися в мережі.
Як виявилося все геніальне – просто. Борщ вийде насиченого червоного кольору, якщо в засмажку додати два інгредієнти: оцет і цукор. Зазначається, що і того, і того потрібно по 2 чайні ложки. Після цього страва вийде такою, як і має бути.
"Щоб борщ вийшов насиченого червоного кольору, потрібно лише додати 2 чайні ложки 9% оцту в засмажку і 2 чайні ложі цукру для маскування кислинки", - розповіли у відео.
Нагадаємо, без варіння та смаження: як приготувати яйця у мікрохвильовій печі. У такий спосіб можна приготувати зокрема пашот, омлет, можна навіть зварити за класичною рецептурою круто або некруто.
Раніше ми повідомляли, що зовсім не хліб та не м'ясо: що додати у фарш, щоб збільшити кількість котлет. Слід прислухатися до порад досвідчених кухарів, щоб страва справді порадувала.
Також не зайвим буде вишневий пиріг, який стане вашою візитною карткою-шедевром: покроковий рецепт.