Наприкінці зими нам катастрофічно не вистачає вітамінів. Чим ближче весна, тим гостріше відчувається, що запаси корисних речовин в організмі закінчуються.

Доповнити цей баланс допоможе морквяний пиріг До речі, морквина дуже корисна для здоров'я очей.

морква, скріншот з відео
морква, скріншот з відео

Що знадобиться:

  • Рослинна олія - ​​160 мілілітрів,
  • Цукор коричневий – 110 грамів,
  • Цукор білий – 70 грамів,
  • Свіжа морква 260 грамів,
  • Волоські горішки 80 грамів,
  • Яйця – дві штуки,
  • Борошно 230 грамів,
  • Розпушувач 10 грамів,
  • Сіль – одна чайна ложка,
  • Кориця – одна чайна ложка.

Що потрібно для приготування крему:

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще
  • Холодний сирний сир – 100 грамів
  • М'яке вершкове масло - 50 грамів,
  • Цукрова пудра – дві столові ложки.

Як готувати:

Для початку натерти моркву та почистити горіхи. Рослинну олію перемішати з цукром, перемішати, додати яйця, натерту моркву, волоські горіхи.

У просіяне борошно додати розпушувач, сіль і корицю, перемішати.

З'єднати рідку та суху суміші. Перелити у форму для випікання, поставити в духовку на 45 хвилин|мінути| при 180 градусах Цельсія.

Для крему змішати сирний сир, олію та цукрову пудру до однорідності. Змастити кремом пиріг, посипати товченими горішками.

Скрін, відео YouTube zira.uz
Скрін, відео YouTube zira.uz

Нагадаємо, без варіння та смаження: як приготувати яйця в мікрохвильовій печі. У такий спосіб можна приготувати зокрема пашот, омлет, можна навіть зварити за класичною рецептурою круто або некруто.

Раніше ми повідомляли, що зовсім не хліб та не м'ясо: що додати у фарш, щоб збільшити кількість котлет. Слід прислухатися до порад досвідчених кухарів, щоб страва справді порадувала.