Наприкінці зими нам катастрофічно не вистачає вітамінів. Чим ближче весна, тим гостріше відчувається, що запаси корисних речовин в організмі закінчуються.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДоповнити цей баланс допоможе морквяний пиріг До речі, морквина дуже корисна для здоров'я очей.
Що знадобиться:
- Рослинна олія - 160 мілілітрів,
- Цукор коричневий – 110 грамів,
- Цукор білий – 70 грамів,
- Свіжа морква 260 грамів,
- Волоські горішки 80 грамів,
- Яйця – дві штуки,
- Борошно 230 грамів,
- Розпушувач 10 грамів,
- Сіль – одна чайна ложка,
- Кориця – одна чайна ложка.
Що потрібно для приготування крему:
- Холодний сирний сир – 100 грамів
- М'яке вершкове масло - 50 грамів,
- Цукрова пудра – дві столові ложки.
Як готувати:
Для початку натерти моркву та почистити горіхи. Рослинну олію перемішати з цукром, перемішати, додати яйця, натерту моркву, волоські горіхи.
У просіяне борошно додати розпушувач, сіль і корицю, перемішати.
З'єднати рідку та суху суміші. Перелити у форму для випікання, поставити в духовку на 45 хвилин|мінути| при 180 градусах Цельсія.
Для крему змішати сирний сир, олію та цукрову пудру до однорідності. Змастити кремом пиріг, посипати товченими горішками.
Нагадаємо, без варіння та смаження: як приготувати яйця в мікрохвильовій печі. У такий спосіб можна приготувати зокрема пашот, омлет, можна навіть зварити за класичною рецептурою круто або некруто.
Раніше ми повідомляли, що зовсім не хліб та не м'ясо: що додати у фарш, щоб збільшити кількість котлет. Слід прислухатися до порад досвідчених кухарів, щоб страва справді порадувала.