Рецепт яєчної запіканки з томатом – швидкий та низькокалорійний. Стане в нагоді, коли часу на приготування їжі мало.

У Telegram-каналі рецептів та цікавостей для господарок поділилися рецептом смачної запіканки з яйцями та помідорами. Хоча можна використати і томатну пасту.

Яєчна запіканка. Фото: Telegram
Яєчна запіканка. Фото: Telegram

Для приготування поживної смакоти необхідно:

  • Яйця-4 шт
  • Молоко-50 мл
  • Томатної пасти-2 ч. л
  • Тертого сыра-50 г
  • Петрушки-30-40 г
  • Рослинна олія для змащування форми
  • сіль
  • молотая паприка

Для того, щоб набір продуктів став вишуканою стравою, слід приділити всього кілька хвилин.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Яєчна запіканка. Фото: Telegram
Яєчна запіканка. Фото: Telegram

Отже, готуємо:

Змішати яйця та томатну пасту (або перетерті свіжі томати). Посолити додати спеції. Також додати молоко та збити міксером.

Після цього додайте різану петрушку. Пекти запекану слід у духовці з температурою 200 градусів, протягом 5-6 хвилин. Зверху можна посипати тертим сиром та згорнути рулетиком.

У 100 г запіканки буде всього 160 кілокалорій, білків 13, жиру 11, вуглеводнів - 3,5. Це дуже смачна та поживна їжа, яка буде до душі і дітям, і дорослим.

Яєчна запіканка. Фото: Youtube
Яєчна запіканка. Фото: Youtube

Крім того, така їжа сподобається тим, хто тримає фігуру в тонусі і не дозволяє собі переїдати.

Нагадаємо, що тепер до чаю тільки це, полюбить уся родина: рецепт морквяного пирога, який попросять подруги і навіть свекруха.

Раніше ми повідомляли, як правильно готувати куряче філе: вийде соковитим та смачним.

Також не зайвим буде ніжний вершковий десерт з нотками рому: дуже швидкий рецепт - 10 хвилин і ласощі готові до подачі.