Хліб не завжди є в будинку, і іноді дуже не хочеться виходити на вулицю тільки заради одного продукту, особливо якщо погана погода.

Спеціально для таких випадків вам і стане в нагоді рецепт коржів з манної крупи. Вони чудово замінять вам хліб, і готується швидко та легко.

На приготування у вас піде не більше години, і це найголовніше. При цьому відмінно підійде, якщо дитина не дуже любить манну кашу.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Для цього вам знадобляться такі інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще
  • 300 мл теплого молока;
  • 300 мл теплої води;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 столова ложка сухих дріжджів;
  • 1 яйце;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 125 г манки;
  • 300 г борошна.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Спочатку змішуємо тепле молоко та теплу воду, після чого додаємо дріжджі, сіль та мед. Потім трохи ванільного цукру, яйце, і починаємо всю цю суміш перемішувати.

Коли вищезгадані дії зроблені, починає висипати борошно і манку, після чого всю нашу суміш збиваємо блендером, і ще додаємо розпушувач.

Залишаємо наше тісто приблизно нас сорок хвилин у тепле місце, і приступаємо після цього до приготування.

Смажити ваші коржики необхідно на середньому вогні доки вони не почнуть рум'янитися, і змащуємо їх олією. Все, ваша страва готова, і можна її використовувати як хліб.

Нагадаємо, що такою гречкою не захочеться ні з ким ділитися: простий рецепт приготування крупи "по-купецьки".

Раніше ми повідомляли, як правильно варити картоплю в мундирі: шкірка не трісне, а страва вийде смачніше.