Незважаючи на поширений міф про те, що взимку морозиво їсти не можна, смаколик не шкодить ні горлу, ні шлунку. Так що можна побалувати себе і в холодну пору року без жодних побоювань. А приготовлене морозиво вдома – вдвічі смачніше.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей рецепт домашнього морозива один із найпростіших. Для приготування знадобиться всього два гредієнти, які дуже добре поєднуються. Банановий смаколик виходить гладким і ніжним, з насиченим шоколадним смаком.
Інгредієнти:
- Банани – 2 шт.
- Какао-порошок – 1 ст. ложка
Банани обирайте стиглі або навіть перестиглі, вони найсолодші та ароматні. Какао обов'язково темне, з високим відсотком жирності.
Як приготувати:
- Банани очистіть і наріжте тонкими скибочками (товщина не важлива, але чим тонше банани будуть нарізані, тим швидше вони заморозяться).
- Скибочки бананів викладіть в один шар на піддоні для заморозки (будь-яка плоска тарілка або дошка). Піддон для заморожування можна попередньо вистелити пергаментом або плівкою, тому заморожені банани буде легше відокремити від поверхні. Відправте банани в морозильну камеру на 3-4 години або на ніч.
- Заморожені банани викладіть у чашу кухонного комбайна. Додайте какао. Подрібнюйте до одержання кремової маси. Все, морозиво готово до подачі.
Нагадаємо, незвичайний кавовий глінтвейн за 10 хвилин: відкрийте для себе новий смак зігріваючого напою
Раніше ми писали про те, що простий гарнір заграє новими фарбами: які спеції додати в гречку, щоб урізноманітнити смак
Як повідомляв Знай.ua, потрібні тільки борошно, вода і цукор: простий рецепт десерту, який оцінить кожен