Незважаючи на поширений міф про те, що взимку морозиво їсти не можна, смаколик не шкодить ні горлу, ні шлунку. Так що можна побалувати себе і в холодну пору року без жодних побоювань. А приготовлене морозиво вдома – вдвічі смачніше.

Цей рецепт домашнього морозива один із найпростіших. Для приготування знадобиться всього два гредієнти, які дуже добре поєднуються. Банановий смаколик виходить гладким і ніжним, з насиченим шоколадним смаком.

Бананове морозиво з какао, russianfood
Бананове морозиво з какао, russianfood

Інгредієнти:

  • Банани – 2 шт.
  • Какао-порошок – 1 ст. ложка

Банани обирайте стиглі або навіть перестиглі, вони найсолодші та ароматні. Какао обов'язково темне, з високим відсотком жирності.

Популярні новини зараз
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Показати ще

Як приготувати:

  1. Банани очистіть і наріжте тонкими скибочками (товщина не важлива, але чим тонше банани будуть нарізані, тим швидше вони заморозяться).
  2. Скибочки бананів викладіть в один шар на піддоні для заморозки (будь-яка плоска тарілка або дошка). Піддон для заморожування можна попередньо вистелити пергаментом або плівкою, тому заморожені банани буде легше відокремити від поверхні. Відправте банани в морозильну камеру на 3-4 години або на ніч.
  3. Заморожені банани викладіть у чашу кухонного комбайна. Додайте какао. Подрібнюйте до одержання кремової маси. Все, морозиво готово до подачі.