З 13 березня 2023 року розпочався третій тиждень Великого посту, який завжди йде перед світлим святом Великодня.

І хоча суть будь-якого посту не так у помірності від їжі, як у духовній помірності, про багато хто ретельно становлять своє меню, щоб очиститися повністю, не тільки думками. Саме для таких наших читачів дуже доречними будуть ці сирники. Варто зазначити, що вони сподобаються і тим, хто хоче якось урізноманітнити сніданки чи вечері, адже час приготування зовсім невеликий.

Сирники, фото smak.ua
Сирники, фото smak.ua

Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Популярні новини зараз
"Ми готові далі воювати": після слів Чмута про те, що ще є ким і чим, українці вибухнули гнівом Нові умови відстрочки: які обставини більше не врятують від мобілізації Українців дурять на кожній платіжці: експерт розкрив справжню ціну кіловата електроенергії Верховна Рада пропонує звільнити українців від оплати комунальних та житлових послуг
Показати ще

Порцій: 2

Інгредієнти:

500 г сиру

2 яйця

6 ст. пшеничного борошна

2 ст.л. сахара

5 ст. соняшникової олії

Приготування:

1. У каструлюку розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно перемішуємо.

2. Далі всипаємо в сир 5 ст. муки і дуже ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо сковороду з олією на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх у тарілку. По черзі обгортаємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.

4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох боків.

Сирники, фото smak.ua
Сирники, фото smak.ua

Нагадаємо, як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою.

Раніше ми повідомляли, навіщо класти чорний хліб у каструлю з готовим рисом: дізнавшись, ви робитимете так завжди.

Також не зайвою буде випічка до посту: соковитий штрудель, пальчики оближеш як приготувати.