Зараз ми з вами розберемося з рецептом дуже смачного та ніжного десерту під назвою "Львівський сирник".

Для його приготування нам знадобиться 500 грам сиру 9% жирності, 50 грам цукру, стільки ж жирної сметани та суміші із родзинок та журавлин, три яйця, 30 гр. манної крупи, 25 грам розтопленого вершкового масла, ванілін, щіпка солі, цедра лимона, 100 грам шоколаду та 10 грам вершкового масла, яке буде використовуватися для глазурі та мастила форми.

Львівський сирник, скріншот: Youtube
Львівський сирник, скріншот: Youtube

Готування починається із збиття всіх продуктів, крім цедри, манної крупи та сухофруктів, до однорідної маси. Далі потрібно додати манку та цедру, після чого знову збити масу. А ось родзинки і дзьоб вже перемішувати з готовою сирною масою.

На наступному етапі ми беремо форму, змащуємо її вершковим маслом, яке і необхідне для цього, і перекладаємо ще не готовий сирник до неї. Пропікатися десерту потрібно при 160 градусах за Цельсієм протягом п'ятдесяти хвилин до золотистої скоринки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Львівський сирник, скріншот: Youtube
Львівський сирник, скріншот: Youtube

Готовий сирник слід добре охолодити, а поки що це відбувається - можна приготувати глазур. Шоколад слід розтопити на водяній бані і додати до нього п'ять грамів вершкового масла, після чого готовою сумішшю рясно пролити сирник.

Львівський сирник, скріншот: Youtube
Львівський сирник, скріншот: Youtube

Нагадаємо, а ви правильно варите яйця? Як досягти потрібного жовтка, поради, про які не знали навіть бабусі.

Раніше ми повідомляли, що ви назавжди забудете про "мундирку": рецепт двічі запеченої картоплі із сиром та зеленою цибулею.

Також не зайвим буде зелений борщ, який підбитий сметаною: особливий спосіб приготування.