Незабаром закінчиться квітень 2023 року, вже зараз температура повітря вдень становить близько 18-19 градусів, адже в травні буде ще тепліше.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧерез це люди у вихідні почнуть вибиратися в ліс, кудись на природу. І який відпочинок на природі, на свіжому повітрі без багаття та шашликів. Апетитне, соковите та ніжне м'ясо – делікатес, якому неможливо відмовити.
І якщо вибір м'яса практично не впливає, то ключовим моментом є саме вдале створення маринаду. Кулінарний блогер Ніка Зінченко на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася рецептом маринаду з кефіром та цибулею, як усі люблять.
Для цього знадобляться наступні інгредієнти - 500 г цибулі, 1,7 літра кефіру (придивіться до того, що з низькою жирністю). Крім цього, підготуйте хмелі-суннелі в кількості 1,5 столової ложки, 200 г свіжого базиліка і чайну ложку чорного перцю горошком.
Процес приготування:
-
Потрібно грубо порізати цибулю, перекласти її в глибоку посудину і розім'яти руками, щоб виділився сік (це краще робиться, якщо посипати його сіллю).
-
Далі додати до цибулі всі потрібні спеції.
-
Після чого додати м'ясо до суміші і ретельно перемішати руками.
-
Залити м'ясо кефіром так, щоб воно в ньому потонуло. Прикрити кришкою та залишити в холодильнику не менше 5 годин.
Цей маринад з кефіром і цибулею допоможе вам приготувати неперевершений шашлик, який залишить незабутнє враження на ваших друзів та сім'ї.
Нагадаємо, за вуха не відтягнеш: що додати в начинку пельменів, щоб було ще смачніше
Як повідомляв "Знай.uа", яку кулінарну хитрість застосовують господині, щоб печінкові котлети виходили пишними: вистачить 10 хвилин
Знай.ua писав, відбивні в картопляному паніровці: маленький трюк, який зробить страву ще смачнішою