Незабаром закінчиться квітень 2023 року, вже зараз температура повітря вдень становить близько 18-19 градусів, адже в травні буде ще тепліше.

Через це люди у вихідні почнуть вибиратися в ліс, кудись на природу. І який відпочинок на природі, на свіжому повітрі без багаття та шашликів. Апетитне, соковите та ніжне м'ясо – делікатес, якому неможливо відмовити.

Шашлик. Фото: скрін youtube
Шашлик. Фото: скрін youtube

І якщо вибір м'яса практично не впливає, то ключовим моментом є саме вдале створення маринаду. Кулінарний блогер Ніка Зінченко на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася рецептом маринаду з кефіром та цибулею, як усі люблять.

Для цього знадобляться наступні інгредієнти - 500 г цибулі, 1,7 літра кефіру (придивіться до того, що з низькою жирністю). Крім цього, підготуйте хмелі-суннелі в кількості 1,5 столової ложки, 200 г свіжого базиліка і чайну ложку чорного перцю горошком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Процес приготування:

  1. Потрібно грубо порізати цибулю, перекласти її в глибоку посудину і розім'яти руками, щоб виділився сік (це краще робиться, якщо посипати його сіллю).

  2. Далі додати до цибулі всі потрібні спеції.

  3. Після чого додати м'ясо до суміші і ретельно перемішати руками.

  4. Залити м'ясо кефіром так, щоб воно в ньому потонуло. Прикрити кришкою та залишити в холодильнику не менше 5 годин.

Цей маринад з кефіром і цибулею допоможе вам приготувати неперевершений шашлик, який залишить незабутнє враження на ваших друзів та сім'ї.

Нагадаємо, за вуха не відтягнеш: що додати в начинку пельменів, щоб було ще смачніше

Як повідомляв "Знай.uа", яку кулінарну хитрість застосовують господині, щоб печінкові котлети виходили пишними: вистачить 10 хвилин

Знай.ua писав, відбивні в картопляному паніровці: маленький трюк, який зробить страву ще смачнішою