Господині часто роблять пиріжки, адже це дуже смачна страва, від якої важко відмовитись. Однак не обов'язково використовувати для приготування духовку, є простіший рецепт, для якого знадобиться лише пательня.

Пиріжки можна швидко і легко посмажити з олією, а використовувати для них різноманітну начинку: капусту, гриби, зелень та варені яйця. Все залежить від вашого смаку. А фуд-блогерка в Instagram підказала, як можна приготувати смачні пиріжки з м'ясом та зеленою цибулею.

Тістечка з м'ясом, кадр з відео
Тістечка з м'ясом, кадр з відео

Інгредієнти для пиріжків:

  • Яйце – 1 шт.
  • Фарш курячий (або інший) – 450 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Теплий кефір – 300 мл
  • Сіль – 1 год. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Борошно – 500 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Зелена цибуля
  • Спеції – до смаку

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
  1. Яйце збийте із сіллю, цукром, кефіром, розтопленим вершковим маслом.
  2. Просійте борошно та розпушувач, замісіть тісто. Якщо тісто липне до рук, підсипте трохи борошна.
  3. Для начинки: фарш змішайте з дрібно нарізаною цибулею, сіллю та спеціями.
  4. Тісто розділіть на 10 рівних шматочків, зробіть коржик, викладіть начинку і поверніть, притискаючи з обох боків.
  5. Обсмажте на розігрітій з олією сковороді під кришкою.

Раніше ми писали про те, що цибулеве варення, яке врятує вас від затяжного кашлю: ліки, що не відлякає смаком

Як повідомляв Знай.ua, до Львова більше їхати не потрібно: рецепт легендарного сирника, заради якого їдуть з усього світу

Також портал Знай.ua писав, як приготувати смачні рисові котлети на сковороді – ні грама м'яса: вегетаріанці гідно оцінять