Насолоджуйтесь смаком смачного та ароматного запеченого сала, приготованого по "
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе чудова закуска, яка ідеально підійде для перекушування в будь-який час дня або буде чудовим доповненням до святкового столу.
Щоб приготувати запечене сало в банці, вам знадобиться 2 кг сала з м'ясним прошарком, 20 грам солі, 1 чайна ложка коріандру, 1 чайна ложка сушеного часнику, 2 чайні ложки солодкої паприки, половина чайної ложки сухого чебрецю, стільця чайної ложки кмину та чорний мелений перець за смаком.
Спочатку наріжте сало разом із шкіркою на великі шматочки. Далі, в окремій ємності вам необхідно змішати мелений коріандр, сушений часник та сіль. Туди ж відправити солодку паприку, суху гірчицю, кмин і два види перцю, після чого добре перемішати суміш.
Потім обваляйте кожен шматочок сала в пряній суміші з усіх боків і покладіть його в банки, щільно утрамбовуючи. Закрийте кришками ємності та помістіть банки на деко.
Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія та відправте банки із салом у духовку на 30 хвилин. Потім знизьте температуру до 120 градусів і запікайте сало ще півтори години. Після цього щільно закрутіть банки кришками і залиште їх за кімнатної температури до повного остигання.
Нагадаємо, корисна та швидка вечеря на всю родину: овочеві тефтелі з грибами
Як повідомляв "Знай.ua", пікантні огірки з кетчупом чилі: рецепт, за яким усі ганяються, але мало хто знаходить
Знай.ua писав, незвичайні подвійні пельмені, які здивують усіх: картопля і м'ясо - ідеальне поєднання