Зірка гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон поділилася з українцями простим рецептом страви-запіканки "Начинка".

Відповідний ролик з'явився на її YouTube канал.

Начинка (наголос на перший склад) - це традиційна українська страва, яка готується в західних регіонах, найчастіше, у великі свята. Є хлібний виріб, який запікається з великою кількістю яєць, також додаються м'ясні інгредієнти.

Наталя Фаліон, скріншот з відео
Наталя Фаліон, скріншот з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Головне за 19 липня: замах на Фаріон, 10 пенсій за раз, блокування операцій ПриватБанку та глюк Windows Уряд готує пенсіонерам несподіваний сюрприз: хто отримуватиме на 2 тисячі більше Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом
Показати ще
  • кип'ячене молоко – близько 0,5 л
  • батон - 1 шт.
  • яйця – 15 шт.
  • ребра - 800 гр
  • бульйон, зварений на ребрах
  • панірувальні сухарі

Приготування:

1. Батон ріжемо на кубики і поділяємо на дві частини і кладемо у дві миски.

2. Першу половину заливаємо кип'яченим молоком, у другу виливаємо близько чотирьох черпаків бульйону. Чекаємо поки що хліб вбере в себе повністю рідину.

3. Тим часом збиваємо 15 яєць. І нарізаємо м'ясо.

4. Батонні "кубики" висипаємо в одну велику тарілку і додаємо м'ясо та яйця. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

5. Форму змастити олією та присипати сухарями.

6. Виливаємо нашу начинку у форму і ставимо випікати у розігріту духовку до готовності.

Нагадаємо про ідеальні котлетки з Волині – мазурики, які складуть конкуренцію вашим фаворитам: простий рецепт.

Раніше ми повідомляли про смачні сирники з маком від Клопотенка: забудете про класичний рецепт, цей у рази кращий.

Також не зайвим буде унікальний рецепт сала у банку, від якого не втримаються навіть сусіди: просто тане у роті.