Маючи готове листкове тісто, можна приготувати силу силенну цікавих закусок, швидких перекусів та домашніх пиріжків.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПропонуємо вам пиріжки з листкового тіста з сиром та шпинатом, на приготування яких піде не більше 5 хвилин.
Що потрібно
Листкове-дріжджове тісто (1 кг), яйце (1 шт.), сіль, кунжут, домашній кисломолочний сир (400 г), заморожений шпинат (200 г).
Як робити
Тісто заздалегідь дістаньте із холодильника для розморожування. Потім перекладіть його на робочу поверхню або силіконовий килимок і розкатайте завтовшки 3-4 мм. За необхідності злегка притрусити борошном.
Для начинки розморозьте шпинат і з'єднайте з сиром, посоліть на смак. Якщо використовуєте свіжу зелень, ретельно промийте її, просушіть і дрібно наріжте.
Тісто наріжте на квадратики 6*6 см. На кожен викладіть начинку і зліпіть трикутники. По краях пройдіть виделкою, щоб начинка добре трималася всередині.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Деко застеліть пергаментом і викладіть пиріжки з листкового тіста. Зверху змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.
Випікайте трикутники до рум'яного кольору приблизно 5-10 хвилин. Час приготування залежить від особливостей духовки.
Нагадаємо, ми писали, що ідеальні котлетки з Волині – мазурики, які складуть конкуренцію вашим фаворитам: простий рецепт.
Як повідомляв "Знай.ua" ідеальні гуцульські галушки - страпачки: рецепт, який западе вам у серце.
Також "Знай.ua" інформував, прості лайфгаки, які дозволять шашлику стати м'яким та соковитим: яким має бути маринад.