Часто буває, що після сніданку залишається зайва вівсяна каша, а викидати її дуже шкода. У такому випадку можна приготувати швидкий та дуже смачний пиріг.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПиріг готується із найпростіших інгредієнтів, які зазвичай є в запасі у кожного, і звичайно ж, основа – це вівсянка. Можна взяти сиру або ту, що залишилася з учора чи сніданку. Також за рецептом йдуть родзинки, але його можна замінити горіхами, цукатами.
Інгредієнти для пирога:
- Вівсянка 1 склянка
- Борошно 7 ст. л.
- Яйця 2 шт.
- Цукор 5 ст. л.
- Цукор ванільний 10 г
- Розпушувач 3 ч. л.
- Родзинки за смаком
- Рослинна олія
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Родзинки промийте і залийте гарячою водою або чаєм, щоб він був м'яким і соковитим у випічці.
- Розмішайте, трохи збиваючи, вівсянку. Окремо збийте яйця та цукор у легку піну. З'єднайте вівсянку та яйця, всипте ванільний цукор і перемішайте.
- Змішайте борошно та розпушувач. Додайте суміш до яєчно-вівсяної маси, ретельно перемішуючи. Обережно відіжміть ізюм і додайте в тісто, перемішайте.
- У форму покладіть папір для випічки, змастіть його олією. Викладіть тісто, розрівняйте. Випікайте пиріг у розігрітій духовці при 200 °С близько 40 хвилин.
Раніше ми писали про те, що весь секрет у маринаді: ульотна закуска до шашлику з помідорів, простий рецепт
Як повідомляв Знай.ua, забудьте про крихту і зваріть холодний борщ: рецепт літнього супу, який точно вам сподобається
Також портал Знай.ua писав, якщо ви робите це, то у вас погана окрошка: секрети найулюбленішого літнього супу