Таке незвичайне морозиво вперше приготували в США, а пізніше цей смаколик знайшов своїх відданих шанувальників по всьому світу. На перший погляд ваніль та часник – це досить дивне поєднання, але вдале.

Смак часникового морозива однозначно зацікавить вашу сім'ю та гостей, при цьому готування не забере багато часу та зусиль. Найголовніше – це використання свіжого часнику, а не сушеного.

Часник, фото з вільних джерел
Часник, фото з вільних джерел

Інгредієнти на 8 порцій:

  • Часник, зубчики – 1 шт.
  • Молоко - 2 склянки
  • Ваніль, стручок - 1 шт.
  • Вершки - 1 склянка
  • Цукор – 1.5 склянки
  • Жовтки курячі – 8 шт.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
  1. Помістіть молоко та часник разом зі стручком ванілі в каструлю. Доведіть до кипіння на середньому вогні і одразу зніміть.
  2. У мисці збийте густі вершки, цукор та яєчні жовтки. Процідіть гарячу молочну суміш через сито. Потроху вливайте молоко у суміш вершків, цукру та яєць, постійно збиваючи.
  3. Поверніть суміш у каструлю і безперервно помішуйте на слабкому вогні, поки вона трохи загусне, приблизно 10-12 хвилин. Чи не кип'ятіть.
  4. Перелийте суміш у миску та охолодіть. Як тільки суміш охолоне, перелийте її в морозицю і збивайте до готовності. Потім сховайте в морозильну камеру.

Раніше ми писали про те, що королівський салат "Гранатовий браслет": правильний рецепт, щоб задати собі потрібний настрій

Як повідомляв Знай.ua, яблучна шарлотка за кілька хвилин після якої не захочеться тістечок з Мілкбара: рецепт шедевра

Також портал Знай.ua писав, що панкейки з банановим і апельсиновим соусами в мікрохвильовій печі за рецептом Анни Саліванчук: всього 2 хвилини