Відома українська акторка, гумористка, зірка розважальних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук продовжує радувати своїх відданих шанувальників кулінарним талантом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа цей раз Анна Саліванчук вирішила поділитися рецептом бананової запіканки, яка дуже подобається її дітлахам.
Про це стало відомо завдяки новому відео у Stories Instagram Анни Саліванчук.
Що потрібно для запіканки : 500 г сиру 5-9% жирності, 4 яйця, 100 г (4 ст. л.) сметани 15-20% жирності, 150 г цукру, 10 г (1 пакетик) ванільного цукру, 10 г (1 пакетик) ванільного цукру, 60 г (2 ст. л. з гіркою) пшеничного борошна, 60 г (2 ст. л. з гіркою), 50-75 г родзинок, 25 г вершкового масла (для змащування форми), 1-2 ст. л. цукрової пудри для декору (за бажанням), 2 банани та щіпка солі.
Етапи приготування:
Духовку розігрійте до 180 градусів у режимі конвекції, а якщо такого немає, то у режимі верхнього та нижнього нагріву. Візьміть 500 г сиру, складіть його в посуд і перебийте блендером.
Акуратно розбийте 4 яйця і жовтки відокремте від білків. Жовтки додайте в посуд із сиром. Білки зберіть до іншої миски. У ємність із сиром і жовтками додайте половину порції цукру (75 г) і пакетик ванільного цукру, додайте банани і перебийте блендером.
Додайте до сирної суміші 100 г сметани та 50-75 г родзинок. Також всипте в посуд із сирною сумішшю 60 г пшеничного борошна і добре перемішайте лопаткою.
Чотири білки з'єднайте з другою половиною цукру (75 г), додайте щіпку солі і збийте міксером до появи м'яких піків. Потім збиті білки перекладіть у миску з сирковою масою.
Обережно, щоб не зашкодити структурі білків, перемішайте масу лопаткою або ложкою. Керамічну чи металеву форму для запікання змастіть усередині вершковим маслом (20-25 г).
Сирну масу влийте у форму та акуратно розрівняйте поверхню лопаткою або ложкою. Сирну запіканку готуйте в розігрітій духовці протягом 45-55 хвилин. Після закінчення витягніть і дайте повністю охолонути. Якщо захочете трохи підсолодити страву, зверху посипте запіканку 1-2 ст. л. цукрової пудри.
Нагадаємо, домашнє часникове морозиво, смак якого неможливо забути: 10 хвилин і шедевр готовий.
Раніше повідомлялося, "Довго не могла прийти до тями": Женька зі Сватів мало не стала жертвою двох невідомих чоловіків.