Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.

Йдеться про воду, в якій варилися макарони. Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.

Млинці. Фото: youtube
Млинці. Фото: youtube

Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:

  • Відвар від макаронів – 300 мл
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст.л.
  • Олія рослинна – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор – 1 ст.л.

Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати, перемішати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.

Популярні новини зараз
Жителів багатоквартирних будинків приголомшили тарифним "сюрпризом": послуга подорожчала одразу на 100% Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці Повістки та перевірки на вулицях: ТЦК готуються до посиленої мобілізації В Україні громадянам доведеться сплатити податок навіть за старі квартири: скільки є часу
Показати ще

Млинці. Фото: youtube
Млинці. Фото: youtube

Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.

Нагадаємо, ми писали, що "ресторанний" салат з руколою, який захочете готувати щодня: "секретний" інгредієнт зробить його ідеальним.

Як повідомляв "Знай.ua" фруктова запіканка за ексклюзивним рецептом від Анни Саліванчук: ваші дітки просто "забананяться".

Також "Знай.ua" інформував, кабачкова піца з ніжною начинкою: як не "вбити" свою фігуру та смачно поїсти.