Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЙдеться про воду, в якій варилися макарони. Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.
Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:
- Відвар від макаронів – 300 мл
- Яйце куряче – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст.л.
- Олія рослинна – 1 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор – 1 ст.л.
Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати, перемішати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.
Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.
Нагадаємо, ми писали, що "ресторанний" салат з руколою, який захочете готувати щодня: "секретний" інгредієнт зробить його ідеальним.
Як повідомляв "Знай.ua" фруктова запіканка за ексклюзивним рецептом від Анни Саліванчук: ваші дітки просто "забананяться".
Також "Знай.ua" інформував, кабачкова піца з ніжною начинкою: як не "вбити" свою фігуру та смачно поїсти.