На цей раз ми детально розберемося з тим, як правильного готувати звичайну, тобто - класичну яєчню. Не секрет, що це найпоширеніша страва на всій земній кульці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОсобливо в ході це "твір кулінарного мистецтва" у тих, хто хоче поїсти смачно, але з мінімальними витратами часу та грошей: студентів та ділових дітей. Це правда, з приготуванням звичайної яєчні впораються навіть підлітки, які залишаються вдома самі.
Про цей рецепт стало відомо завдяки популярному відео на
Класичний і найшвидший варіант приготування звичайної яєчні - поставити сковороду на сильний вогонь, через 20 секунд влити туди рослинну олію, потім почекати, поки вона почне шипіти і після цього вбити яйця. Трошки зменшити вогонь, посолити, смажити приблизно 5 хвилин, вимкнути вогонь і подавати на стіл. Це рецепт яєчні-глазуні.
Є логічне питання. Навіщо прогрівати сковорідку? Це робиться для того, щоб яйця не приставали до поверхні посуду. Насправді, сучасні сковорідки дозволяють готувати як завгодно і їжа не прилипає.
Тому ви можете просто влити олію в сковорідку, вбити туди яйця і тільки після цього ставити її на вогонь.
Нагадаємо про хачапурі із полуницею, від якого у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт.
Раніше ми повідомляли, що варю полуничне варення тепер тільки так: маленький секрет у рецепті, який змінить усе.
Також не зайвим буде найважливіше правило для ідеальних млинців: тоненькі і не рвуться.