На цей раз ми детально розберемося з тим, як правильного готувати звичайну, тобто - класичну яєчню. Не секрет, що це найпоширеніша страва на всій земній кульці.

Особливо в ході це "твір кулінарного мистецтва" у тих, хто хоче поїсти смачно, але з мінімальними витратами часу та грошей: студентів та ділових дітей. Це правда, з приготуванням звичайної яєчні впораються навіть підлітки, які залишаються вдома самі.

Класична яєчня, скріншот: YouTube
Класична яєчня, скріншот: YouTube

Про цей рецепт стало відомо завдяки популярному відео на YouTube каналі.

Класичний і найшвидший варіант приготування звичайної яєчні - поставити сковороду на сильний вогонь, через 20 секунд влити туди рослинну олію, потім почекати, поки вона почне шипіти і після цього вбити яйця. Трошки зменшити вогонь, посолити, смажити приблизно 5 хвилин, вимкнути вогонь і подавати на стіл. Це рецепт яєчні-глазуні.

Популярні новини зараз
Про штраф ТЦК розповість мобільний додаток: що вигадали для ухилянтів Пенсіонерам додадуть 600 гривень: як оформити надбавку Українці отримають рахунки за світло з несподіваними сумами: підвищення тарифу відчують не всі Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги
Показати ще

Класична яєчня, скріншот: YouTube
Класична яєчня, скріншот: YouTube

Є логічне питання. Навіщо прогрівати сковорідку? Це робиться для того, щоб яйця не приставали до поверхні посуду. Насправді, сучасні сковорідки дозволяють готувати як завгодно і їжа не прилипає.

Тому ви можете просто влити олію в сковорідку, вбити туди яйця і тільки після цього ставити її на вогонь.

Нагадаємо про хачапурі із полуницею, від якого у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт.

Раніше ми повідомляли, що варю полуничне варення тепер тільки так: маленький секрет у рецепті, який змінить усе.

Також не зайвим буде найважливіше правило для ідеальних млинців: тоненькі і не рвуться.