Курячий бульйон – одна з найулюбленіших страв для українців. Особливо його люблять у період застуди або просто в холодну пору року, щоб зігрітися.

Тим не менш, щоб ваш бульйон вийшов дуже смачним, варто запам'ятати кілька правил. Одне з найважливіших правил – довге варіння. Щоб бульйон був смачним та ароматним, а головне наваристим, його варто варити 4-5 годин.

Також важлива складова – якість курятини. Особливо смачним бульйон виходить коли його готувати на домашній курочці. Для цього варто взяти 1/2 домашньої курки, залити 3 л води та в мультиварці включити режим "СУП". У цьому режимі слід варити близько 4,5 години.

Бульйон, скріншот із відео
Бульйон, скріншот із відео

За пів години до кінця приготування бульйон потрібно посолити, додати нарізаний на четвертинки моркву, одну велику цілу цибулину, 5 свіжих часточок часнику, 5 горошин запашного перцю і 10 - чорного, два лаврові листочки і дві великі гілочки кропу.

Дайте вашому бульйону залишити ще пів години. Після цього окремо відварюємо локшину і додаємо її в готовий бульйон. Смачного.

Нагадаємо про рецепт ідеальних пиріжків з картоплею з дитинства бабусі: згадати і насолодитися цим смаком може не кожен.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що смачно, п'яно та весело: істинно українські рецепти медовухи, спотикача, ягоданки та навіть варенухи.

Також не зайвим буде швидкий, дешевий торт "Будапешт": готуватимете у вихідні. Продукти – доступні, рецепт – швидкий, смак – неперевершений.