Смачні та ароматні сирники ідеальний та швидкий варіант сніданку для дорослих та дітей. Однак вони не завжди виходять навіть у ідеальних господинь.

Іноді трапляється ситуація коли сирники не тримають форму, розпадаються та виглядають зовсім неестетично.

Сирники, скріншот: Ievgen Klopotenko
Сирники, скріншот: Ievgen Klopotenko

Тож треба знати деякі хитрощі, щоб ваш сніданок не розвалювався на сковороді та зберігав апетитний зовнішній вигляд.

ЯК ГОТУВАТИ СИРНИКИ

Як відзначають кулінарні експерти, весь секрет додавання одного додаткового компонента – кокосової стружки.

У цьому випадку тісто триматиме форму. На 1 кг сухого сиру слід додавати лише 80 г такого інгредієнта.

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Сирники, скріншот: Ievgen Klopotenko
Сирники, скріншот: Ievgen Klopotenko

Також треба взяти 100 г борошна, 80 г цукру, пакетик ваніліну, трошки солі та 2 яйця.

Взиваємо два яйця. Додаємо до них цукор і все добре перемішуємо.

До збитих яєць додаємо сир та все добре перемішуємо.

До інгрідієнтів додаємо борошно і замішуємо сирне тісто.

Кокосова стружка, скріншот з відео
Кокосова стружка, скріншот з відео

Формуємо сирнички та еред cмаженням обвалюємо їх в борошні.

Викладати сирнички потрібно на добре розігріту сковороду.

Готувати сирники треба до золотистої скоринки на слабкому вогні та під кришкою.

Смачного!

Нагадаємо, рецепт ідеальних пиріжків з картоплею з бабусиного дитинства: згадати і насолодитися цим смаком може не кожен

Раніше ми писали про те, що підкорить ваше серце і шлунок: пікантна молода картопля з часником на сковороді

Також "Знай.ua" інформував, ваша окрошка стане ще смачнішою, якщо ви додасте цей інгредієнт: рецепт доведеться роздати всім родичам.