Український експерт у галузі кулінарії Володимир Ярославський, відомий своїми цікавими та смачними рецептами, нещодавно поділився рецептом приготування страви з вівсяних пластівців та кефіру на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Він почав своє повідомлення з визнання, що він не бажає нічого приховувати від шанувальників, за його словами, літо – це час, коли багато людей прагнуть мати струнку фігуру. І хоча кожен має свої власні секрети, кулінарні секрети Володимира Ярославського полягають у тому, щоб худнути смачно.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Його новий рецепт - це тіраміс з використанням вівсяних пластівців. Для цього рецепту необхідні такі інгредієнти: плющена вівсянка (45 г), один банан, густий кефір (70 г), мелена кава (дрібна), какао (5-8 г) та мед (10 г).

Для приготування цієї страви потрібно змішати в блендері кефір, мед, вівсяні пластівці та банан. Все потрібно добре збити до однорідної маси, після чого додати какао і трохи меленої кави для насиченості смаку.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Ретельно перемішайте та залиште масу на ніч у гарнірній посудині. Наступного ранку вийміть тірамісу з холодильника і додайте ще трохи кефіру зверху. Готовий десерт добре підсолодить початок нового дня.

Володимир Ярославський. Фото: скрін youtube
Володимир Ярославський. Фото: скрін youtube

Однак рецепт не є винятковим, тому можна експериментувати із додатковими інгредієнтами. Мед можна замінити іншою насолодою — ягодами, фруктами.

Нагадаємо, чому не виходять сирники? Маленький секрет, які мають знати всі господині

Як повідомляв "Знай.uа", неймовірний шоколадний пиріг із полуницею: гості не випустять вас із-за столу без рецепта

Знай.ua писав, варення з липи, яке закружляє голову своїм ароматом і смаком: як приготувати корисні ласощі