Справжнє літо вже за вікнами українців. У ці спекотні дні іноді навіть не хочеться зайвий раз перенапружувати свою травну систему.

Люди харчуються лише найнеобхіднішою і достатньою кількістю рідини. Однак вечори бувають прохолодними, і саме для таких моментів ми маємо чудовий рецепт, який можна перевірити на кухні. Цього разу ми розберемося, як швидко та смачно приготувати ліниві вареники з кокосовою стружкою та полуницею.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Смачна хата".

Ліниві вареники з полуницею, скріншот: YouTube
Ліниві вареники з полуницею, скріншот: YouTube

Що нам потрібно:

Популярні новини зараз
"З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Накриє "золотий дощ" або ж хвиля кохання: які 3 знаки Зодіаку будуть найщасливішими наприкінці липня Виплати ВПО змінюються: що чекає переселенців з 1 серпня
Показати ще

- 350-400 г сир сухий зернистий;

- 1 яйце;

- мед;

- 4 ст. борошна + присипати стіл;

- кокосова олія;

- кокосова стружка;

- полуниця/будь-які ягоди або фрукти.

Все банально просто та ще й із підручними засобами. Яйце з сиром і за бажанням із замінником цукру, переминають маточкою для картоплі. Присипаємо стіл борошном, половину тіста викладаємо і постійно присипаючи борошном, формуємо довгу і тонку ковбаску.

Ліниві вареники з полуницею, скріншот: YouTube
Ліниві вареники з полуницею, скріншот: YouTube

Ріжемо на часточки і з одного боку трохи притискаємо вилкою. Кидаємо в присолений окріп і варимо 2 хв після того, як вареники спливуть. Виймаємо їх у тарілку, додаємо кокосової олії та меду. Посипаємо кокосовою стружкою, викладаємо зверху ягоди. Смачного!

Ліниві вареники з полуницею, скріншот: YouTube
Ліниві вареники з полуницею, скріншот: YouTube

Нагадаємо про легкий пиріг із кабачком та капустою на вечерю: начинка, як на долоні.

Раніше ми повідомляли, що консервую так полуницю щоліта: простий рецепт, в якому ягоди можна залишати цілими.