Існує безліч варіантів замаринувати помідори або заготовити їх на зиму у банках.

Пропонуємо спробувати дуже швидкий спосіб, який точно претендує на те, щоб стати вашим коханим. Адже такі помідори готуються просто, а виходять надзвичайно смачними! Апетитним та простим рецептом приготування помідорів "Ненажери" поділився телеграм-канал "Щоденник дачника".

Інгредієнти:

  • Помідори зелені – 1 кг;
  • Соль - 1 ст. л;
  • Сахар - 1 ст. л;
  • Оцет – 70 мл;
  • Часник – 5-7 зубчиків;
  • Перець гіркий – 1-2 штуки;
  • Зелень петрушки та селери

Помідори "Обжорки", телеграм-канал "Щоденник дачника"
Помідори "Обжорки", телеграм-канал "Щоденник дачника"

Приготування:

Популярні новини зараз
Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Перші снігопади: українців попередили про погоду Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Овочі та зелень помити та підготувати. Помідори розрізати на часточки, зелень порубати, часник пропустити через прес, гіркий перець дрібно нарізати. Все перемішати та залишити на деякий час.

Далі заповнити підготовленими інгредієнтами банки. Води не потрібно додавати жодної краплі. Пізніше банку з овочами та зеленню наповниться їхнім соком. Накрити кришкою.

Тепер потрібно простежити, коли помідори осядуть. Добу вони повинні постояти у теплі, а далі – перекласти банку в холодильник. Така апетитна закуска точно буде до смаку вам, вашій родині та гостям!

Помідори "Обжорки", кадр з відео
Помідори "Обжорки", кадр з відео

Нагадаємо про найсмачніший квас навіть без використання хліба – рідні та близькі захочуть рецептик.

Раніше ми повідомляли про ліниві вареники з ягодами, які вийдуть смачнішими, ніж у дитячому садку: цей рецепт шукають наші мами.