Окупанти позбавили українців можливості приємно відпочити на узбережжі Чорного та Азовського моря, тож тепер можна радувати себе смачненьким та не переживати за свою струнку талію.

Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube
Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube

Ми поділимося з вами простим рецептом млинцевого тортика, на приготування якого ви витратите меньше 30 хвилин.

Інгредієнти на 12 порцій

Основні (для млинців):

Популярні новини зараз
Спека не завадить: як заснути навіть у найгарячіші ночі Обмеження водопостачання: українці можуть залишитись без життєво важливої ​​послуги Пенсії не буде, лише "соцдопомога": хто позбавлений права на відпрацьовані гроші Українцям дадуть гроші на генератори та сонячні панелі — як забезпечити свою оселю електрикою і не залежати від графіків
Показати ще
  • борошно пшеничне — 1 склянка;
  • молоко — 500 мл;
  • рослинна олія — 30 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • сіль — до свого смаку;
  • цукор — 2 ст. л.

Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube
Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube

Для крему:

  • яйця курячі — 2 шт.;
  • молоко — 500 мл;
  • борошно пшеничне — 3 ст. л.;
  • цукор — 150 г;
  • масло вершкове — 200 г;
  • ванілін — до свого смаку.

Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube
Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube

Спосіб приготування:

  • Змішайте спочатку яйце з цукром, а потім через хвилину додайте олію та молоко. Перемішайте і додайте просіяне борошно. Перемішайте до однорідності.
  • Добре розігрійте сковороду і змастіть олією, підсмажте млинці з обох боків. Готові млинці складайте на тарілку та накривайте кришкою. Під кришкою вони пропаряться, стануть м’якшими.
  • Поки млинці під кришкою, приготуйте заварний крем. В антипригарну каструлю з товстим дном налийте 400 мл молока і додайте цукор. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння та повного розчинення цукру.

Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube
Наполеон із млинців. Фото кадр з Youtube

  • Змішайте окремо 100 мл молока, яйця, борошно і ванілін, що залишилися. А потім поступово введіть кипляче молоко.
  • Поверніть масу на повільний вогонь, постійно помішуючи, варіть до загусання. Зніміть з вогню і додайте шматки вершкового масла.
  • Як тільки масло розтане, збийте масу міксером.
  • Далі зберіть млинцевий торт. Промажте кремом млинець, викладаючи після цього млинці один на інший.

Нагадаємо про легкий пиріг із кабачком та капустою на вечерю: начинка, як на долоні.

Раніше ми повідомляли, що консервую так полуницю щоліта: простий рецепт, в якому ягоди можна залишати цілими.