Переконайтеся, що ви правильно готуєте кукурудзу. Виявляється, багато хто готує цей продукт невірно і багато втрачає.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе рецепт старшого покоління, яке варили колгоспну кукурудзу. Нею годували переважно худобу, тому дуже складно було зробити її смачною. Якщо перенести цю просту технологію на сучасну цукрову кукурудзу, яка продається в магазинах, цей продукт буде неймовірно смачним.
Для початку потрібно взяти кілька качан саме цукрової кукурудзи. Вона зазвичай дорожча за звичайну, також перевірити тип цього фрукта можна, спробувавши на смак сире зерно. Воно має бути трохи солодким. Якщо у вас є сумніви, то швидше за все цей злак кормовий, тому що насолода відчувається відразу.
Потім радимо очистити кукурудзу від листя і залити на годину-дві водою. Це зробить зерна м'якшим і смачнішим. Після цього слід закип'ятити воду без кукурудзи і лише після цієї процедури опустити качани.
При цьому одразу кукурудзу не солимо! Зробити це потрібно хвилин за 5 остаточно варіння, т.к. сіль, кинута рано, робить зерна жорсткішими. Замість солі додамо до каструлі трохи вершкового масла. І варимо кукурудзу близько 20 хвилин.
Нагадаємо про найсмачніший лимонад на основі цитрусової шкірки, який освіжить у спеку: проста заготівля завжди буде під рукою.
Раніше ми повідомляли, як приготувати шкварки і чим може бути корисним засмажене сало: відповідь може здивувати.
Також ми повідомляли, що свіжа зелень завжди буде на столі: як можна заготовити "вітамінчиків", крім заморозки.