Жульєн - дуже смачна і ніжна страва. До його складу зазвичай входять гриби, курка, сметана та сир.

Але можна замість грибів використовувати шинок, і при цьому ніхто не помітить різниці. Цим смачним та незвичайним рецептом поділилися на youtube-каналі "Галина Кухня".

Жульєн без грибів, скріншот з відео
Жульєн без грибів, скріншот з відео

Вам знадобиться:
- куряча грудка – 350 гр.
- цибуля - 2 шт. (200 гр.)
- масло вершкове - 70 гр.
- сир твердий – 120 гр.
- сирок плавлений – 1 шт. або борошно – 1 ст.л.
- кабачок - 1 шт.(400 гр.)
- вершки - 200 гр.
- часник - 2 зубчики
- перець гострий - 1/4 частина
- сіль та перець - за смаком

Новорічний жульєн з куркою
Жульєн з куркою

Спосіб приготування:

Для початку потрібно нарізати цибулю та кабачок соломкою. Відправляємо вершкове масло у скороду і викладаємо овочі та злегка обсмажуємо. Поки смажиться цибуля і кабачок нарізаємо м'ясо, теж соломкою. Відбавляємо курку до цибулі та кабачку.

Ріжемо плавлений сир, а звичайний сир натерти на тертці. Настав час посолити овочі та м'ясо, які нудьгують на сковороді. Можна також додати перець. Оправляємо туди сметану і добре перемішуємо. Викладаємо в сковороду плавлений сир та накриваємо кришкою.

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Від 132 до 110 кілограм: співачка alyona alyona показала себе до і після схуднення ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку
Показати ще

Жульєн з кабачками та куркою, кадр з відео-рецепту
Жульєн з кабачками та куркою, кадр з відео-рецепту

Натираємо часник на дрібній тертці. Також за бажанням нарізаємо гострий перець. За хвилину до готовності відправляємо твердий сир та часник у сковороду. Смачного!

Нагадаємо, що краще, ніж у "Галя балувана": рецепт ароматних пельмешок, які смачніші навіть за найдорожчі магазинні.

Раніше ми повідомляли про ідеальне лечо з кабачками, щоб наїдатись усю зиму: сусіди захочуть рецептик.