Соковиті і смачні котлети неможливо уявити без фаршу, теплого молока і м'якішу хлібу. Проте, іноді буває так, що шматочка хлібу немає вдома, а ви вже почали готувати страву.

Домашній батон, фото з відкритих джерел
Домашній батон, фото з відкритих джерел

Можна знайти чудову альтернативу мучному у котлетах, яка зробить вашу більш дієтичною та корисною для корисною для організму.

Що ж додати до ваших котлеток, щоб не зіпсувати їх смак?

Є відразу два відмінні варіанти.

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Котлети, фото mirhitrostey
Котлети, фото mirhitrostey

Тертий кабачок

Як і хліб, цей інгредієнт стане чудовим зв’язуючим компонентом. Котлети вийдуть цілісними, ніжними та апетитними без підвищення калорійності та появи зайвих присмаків.

У фарш можна покласти не лише кабачок, а й якийсь інший тертий овоч. Наприклад, морквину, цибулину чи картоплю.

Котлети, фото 100sp
Котлети, фото 100sp

Яєчний білок

Багато господарок додають у котлетний фарш яйця. Такий інгредієнт добре скріплює м’ясну основу. Але виникає проблема: котлети можуть виявитися занадто сухими і жорсткими.

Тому досвідчені кулінари радять використати не все яйце, а лише білок. Причому перед додаванням до фаршу цей компонент треба добре збити. Вийде маса, завдяки якій страва набуде м’якості та пишності.

Нагадаємо, що готується із простих та смачних продуктів: циганський рецепт жульєна з куркою та кабачками, але без грибів.

Раніше ми повідомляли, що всього 2 інгредієнти, а смакота неймовірна: як приготувати варення з чорної смородини на сковороді.

Знай.uа писав, 100-річна бабуся зізналася, як дожила до такого віку, випиваючи щодня один напій: "Я весь час думала..."