Кабачкова ікра була популярна завжди, скільки ми пам'ятаємо себе. У неї дуже багато шанувальників. Однак це не єдина смачна страва, яку можна приготувати із сезонного овочу.

Якщо ви хочете урізноманітнити меню, обов'язково приготуйте паштет із кабачків. Він виходить неймовірно ніжним і приємним на смак, а подавати його краще із грінками або у вигляді закуски.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube
Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Інгредієнти:

  • Кабачки: 2 шт. (600г).
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Кисло-молочний сир: 150 г (або 2 плавлені сирки).
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень кропу: невеликий пучок.

Як приготувати:

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Цибулину ріжемо кубиками, обсмажуємо її на олії кілька хвилин. Додаємо натерту моркву, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи. Кабачки ріжемо невеликими кубиками, додаємо до овочів у сковороду і гасимо під закритою кришкою до м'якості. Потім знімаємо кришку та готуємо відкритими ще 5 хвилин.

Перекладаємо нашу овочеву суміш у будь-яку чашу, солимо, перчимо і додаємо кілька зубчиків свіжого часнику. Подрібнюємо все блендером або розминаємо вилкою так, щоб залишилися зовсім невеликі шматочки кабачка.

Коли кабачкова маса повністю охолоне, додаємо кисло-молочний сир або два плавлені сирки, в такому випадку їх теж потрібно подрібнити в блендері. Наприкінці додаємо подрібнену зелень.

Раніше ми писали про те, що навіть моргнути не встигнете, а вже все готове: швидкий десерт у склянці із сезонних ягід - смородини та малини

Як повідомляв Знай.ua, ароматна грибна підлива зі сметаною: анітрохи не гірша за м'ясну і підходить до будь-якого гарніру.