Відомий кулінар та переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться простими, але водночас оригінальними рецептами страв на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу Євген Клопотенко розповів, як смачно та по-новому приготувати курячі котлети з гречкою.
"Родзинкою" цього рецепту стали курага та каррі.
"Котлети з гречкою. Новий левелів. Щоб мінімально змінити своє життя, спочатку достатньо зробити кілька невеликих кроків. Без гучних революцій. Наприклад, до курячих котлет фіганути курагу, а до гречки - каррі. Все. І це вже тупо по-іншому. Ви доклали трохи зусиль і запустили величезний механізм змін. Далі воно все саме піде" , - написав кулінар у пості.
Як приготувати:
Змішати фарш із курячого філе (400 г) з курагою (100 г). Можна разом пропустити через м'ясорубку, можна взяти готовий фарш і додати курагу. Додаємо 50 г манки, солимо. Далі формуємо котлети. Смажимо чи запікаємо їх.
Гречку варимо із каррі. Просто додайте трохи спеції у крупі.
"Я взагалі читерив і майже не доклав зусиль. Просто насипав сирої гречки на деко, додав трохи води, каррі, зверху поклав котлети і запікати все в своїй паровій печі. Крихітка приготувала все сама", - написав Клопотенко .
Як зазначив Євген, завдяки паровій печі він не забруднив зайвий посуд і виконав мінімум дій. А страва вийшла "соковитою та пружною".
Нагадаємо, що готуйте відразу цебро, смак, як у чурчхели: рецепт царського варення з черешні з горіхами.
Раніше ми повідомляли, що починаємо сезон квасу: рецепт ароматного та хлібного, як із жовтої бочки.