В Україні вже щороку йде сезон фруктів та ягід. І якщо вам набридло поглинати їх кілограмами у сирому вигляді, то пропонуємо вам відмінний варіант.

Зараз настав час зайнятися приготуванням компоту "Мультифрукт", після якого не треба буде йти до магазину за соком із однойменною назвою. Для його приготування нам знадобляться такі інгредієнти, такі як два яблука, стільки ж персиків, жменя винограду, три-чотири часточки апельсина та 300 г цукру. Стільки товарів береться на трилітрову банку.

Компот "Мультифрукт", скріншот: Youtube
Компот "Мультифрукт", скріншот: Youtube

Починаємо, звичайно ж, з фруктів, які слід добре помити, а банки та кришки простерилізувати. Далі беремо персики та яблука. Їх слід порізати на часточки, а ось апельсини порізати кружальцями. Потім викладаємо всі фрукти у банку, заливаємо окропом і даємо постояти протягом десяти хвилин.

Компот "Мультифрукт", скріншот: Youtube
Компот "Мультифрукт", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

Зливаємо воду в каструлю, додаємо туди цукор і доводимо до кипіння, після чого тримаємо рідину в киплячому стані протягом 5-7 хвилин.

Нам залишається лише залити банки гарячим сиропом та закатати.

Цей компот має невеликий секрет. Замість персиків можна взяти абрикоси чи нектарини, а також додати часточку лимона.

Компот "Мультифрукт", скріншот: Youtube
Компот "Мультифрукт", скріншот: Youtube

Нагадаємо про смачний і ситний салат з баклажанів , смак якого ви ніколи не забудете: рецепт подужає кожен.

Раніше ми повідомляли про найсмачніший салат у банках: кабачки з овочами та рисом – як приготувати на зиму.

Також, не зайвим буде знати, що готуйте відразу відро, смак, як у чурчхели: рецепт царського варення з черешні з горіхами.