Едуард Канарян показав, як готує кукурудзу у диких умовах.

Нещодавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явилося цікаве відео. Там він показав, як робить кукурудзу на багатті.

Зазначимо, що печена кукурудза набагато смачніша відвареної. Більше того, її зовсім не обов'язково готувати в диких умовах, а достатньо використати хороший гриль.

Інгредієнти:

  • 4 шт. кукурудзи (молоді качани);
  • 1 ст. л. паприки (молотой);
  • 30 г вершкового масла;
  • За смаком сіль

Рецепт:

  1. Кукурудзу очистіть від рильців, а листя відверніть до основи качана.
  2. У невеликій мисці змішайте мелену паприку та розтоплене вершкове масло. Змастіть цією сумішшю кукурудзяні качани.
  3. Викладіть кукурудзу на грати для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи її. Перед подачею посоліть кукурудзу до смаку.

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Популярні новини зараз
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю "Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Показати ще

Зірка "Майстер Шеф" показав польовий варіант, коли гриля під рукою немає, проте можна розвести багаття. Примітно, що він додав до кукурудзи попкорн та квіти.

Нагадаємо, навіщо додавати в котлети тертий кабачок: шкодуватимете, що не знали цього раніше.

Раніше ми повідомляли, що навіть моргнути не встигнете, а вже все готове: швидкий десерт у склянці із сезонних ягід – смородини та малини.

Також не зайвим буде ідеальний рецепт консервованих огірків на кілька поколінь: таких хрустких та смачних ви ще не їли.