Смажена картопля, напевно найпопулярніша страва на столі в українців. Вона зекономить ваш бюджет та її може приготувати навіть дитина.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак існують декілька хитрощів, які дозволять зробити смак вашої страви неперевершеним, а гостей задоволеними та ситими.
НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО ЧАСНИК
В основному смажену картоплю заведено готувати з цибулею. Така комбінація продуктів стала справжньою класикою. Однак часник зробить частування ароматнішим і неймовірно апетитним. Часник варто порубати ножем і відправляти разом із сіллю. Як правило, це робиться за 2-3 хвилини до кінця приготування.
ДВІ АРОМАТНІ СПЕЦІЇ
Деякі вважають, що в смажену картоплю спеції додавати не потрібно, оскільки страва “загубиться” на їхньому тлі. Проте досвідчені кулінари із цією позицією не згодні.
Найкращим вибором для смаженої картоплі стануть копчена паприка та куркума. В результаті картопля стане смачнішою та ароматнішою. Також страва вийде апетитного золотистого відтінку.
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО МАСЛО
Деякі побоюються зробити страву жирнішою, але якщо ви вживаєте її не щодня, то особливої шкоди очікувати не варто. Тому можна ввести трохи вершкового масла для особливої текстури та незабутніх смакових якостей.
Нагадаємо, що готується із простих та смачних продуктів: циганський рецепт жульєна з куркою та кабачками, але без грибів.
Раніше ми повідомляли, що всього 2 інгредієнти, а смакота неймовірна: як приготувати варення з чорної смородини на сковороді.
Знай.uа писав, 100-річна бабуся зізналася, як дожила до такого віку, випиваючи щодня один напій: "Я весь час думала..."