У сучасному світі далеко не всі кулінари горять бажанням стояти біля плити годинами, тому популярність набирають швидкі, але смачні рецепти, а фарширований багет – один із них.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІснує багато варіантів фаршированого багету, але з м'ясом і сиром вважається найситнішим і найсмачнішим. Такою стравою можна з легкістю нагодувати велику компанію або сім'ю, при цьому багато часу на приготування не потрібно. Рецепт підказали у виданні "Це смак".
Інгредієнти на 4 порції:
- багет – 1 шт.
- куряче філе – 200 г
- яйце – 1 шт.
- пармезан - 40 г
- моцарела - 20 г
- базилік, твердий сир, сіль – на свій смак.
- Для приготування начинки подрібніть в крихту пармезан, наріжте моцарелу і змішайте з фаршем. Туди ж вбийте яйце, додайте рвані листи базиліка. Посоліть на свій смак.
- Приготованою масою начиніть кондитерський мішок або пакет із надрізом. Свіжий чи вчорашній багет розрізати на однакові шматочки. Пальцями примніть м'якоть.
- Наповніть отвори багету фаршем. Заготовки викладіть у форму для запікання. Готуйте закуску у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Потім накрийте кожен шматочок багету платівкою сиру. Готуйте за тієї ж температури ще 10 хвилин.
Нагадаємо, макарони з кабачками на вечерю: рецепт за 15 хвилин, який врятує після роботи
Раніше ми писали про те, що навіть не всі досвідчені господині знають: чому не можна перевертати та укутувати деякі банки при консервації
Як повідомляв Знай.ua, ідеальна овочева запіканка, на яку піде мінімум часу: рецепт підійде кожному