У сучасному світі далеко не всі кулінари горять бажанням стояти біля плити годинами, тому популярність набирають швидкі, але смачні рецепти, а фарширований багет – один із них.

Існує багато варіантів фаршированого багету, але з м'ясом і сиром вважається найситнішим і найсмачнішим. Такою стравою можна з легкістю нагодувати велику компанію або сім'ю, при цьому багато часу на приготування не потрібно. Рецепт підказали у виданні "Це смак".

Фарширований багет, скріншот
Фарширований багет, скріншот

Інгредієнти на 4 порції:

  • багет – 1 шт.
  • куряче філе – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • пармезан - 40 г
  • моцарела - 20 г
  • базилік, твердий сир, сіль – на свій смак.
  1. Для приготування начинки подрібніть в крихту пармезан, наріжте моцарелу і змішайте з фаршем. Туди ж вбийте яйце, додайте рвані листи базиліка. Посоліть на свій смак.
  2. Приготованою масою начиніть кондитерський мішок або пакет із надрізом. Свіжий чи вчорашній багет розрізати на однакові шматочки. Пальцями примніть м'якоть.
  3. Наповніть отвори багету фаршем. Заготовки викладіть у форму для запікання. Готуйте закуску у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Потім накрийте кожен шматочок багету платівкою сиру. Готуйте за тієї ж температури ще 10 хвилин.

Нагадаємо, макарони з кабачками на вечерю: рецепт за 15 хвилин, який врятує після роботи

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше ми писали про те, що навіть не всі досвідчені господині знають: чому не можна перевертати та укутувати деякі банки при консервації

Як повідомляв Знай.ua, ідеальна овочева запіканка, на яку піде мінімум часу: рецепт підійде кожному