Саме зараз у розпалі сезон дозрівання помідорів. Більшість господарок вибирають просто консервувати помідори, або ж солити їх.

Також із помідорів зазвичай варять томатний сік, закривають лечо чи кетчуп. При цьому всі використовують старі, традиційні та перевірені рецепти.

Консервація. Фото: Youtube
Консервація. Фото: Youtube

Однак ми маємо для вас дещопоцікавіше, якщо у вас в запасах ще є молоді кабачки, адже з них можна приготувати топовий рецепт на зиму.

Помідори у кабачках "Сатурни"

Популярні новини зараз
Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Беремо:

- 2 кг дрібних помідорів, вони можуть бути зеленуваті;

- 1,5 кг кабачків;

- 50 г цукру;

- 50 г солі;

- 50 г оцту;

- вишневі листочки;

- лист хрону;

- 2 лаврових листочки;

- 4 зубчики часнику;

- гострий перець;

- 3-4 горошинки запашного перцю;

- половинка солодкої перчинки;

- кріп.

Помідори. Фото: YouTube
Помідори. Фото: YouTube

Готуємо:

Кабачки потрібно нарізати кільцями, потім вирізати серединки.

У кільця з кабачків впихаємо помідори, щоб вийшли "сатурни". Потім складаємо в баночки зелень та "Сатурни". Банку потрібно залити окропом. Через 15 хвилин злити рідину. Повторити процедуру двічі. Втретє потрібно залити вже сиропом - закоптити сироп із сіллю, цукром та оцтом.

Потім залиту банку закочуємо кришкою. Її слід перевернути, але не варто накривати. Помідори виглядатимуть дуже красиво навіть на святковому столі.

Нагадаємо, що робити з огірками, що переросли: смачна закуска на зиму в банках, яку можна їсти ложками.

Раніше ми повідомляли про літній вінегрет зі свіжим огірком, щавлем та молодою картоплею: ​​простий рецепт на вечерю.

Також, інші способи більше не визнаєте: рецепт хрустких консервованих огірків з гірчицею на зиму.