Вже кілька місяців в Україні повною мірою триває сезон закруток. Господині та господарі знаходять сотні неймовірних рецептів, щоб здивувати себе та родину холодною зимою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу українцям розповіли, як закочувати помідори у банки, але при цьому не використовуючи оцту. Для цього не потрібно нічого надприродного – все як завжди.
Для цього вам знадобляться такі інгредієнти:
- 5 ст. л. цукор з гіркою;
- 2 cт. л. cоли бeз гopки;
- 1 ч.л. лимонна кислота.
Зі спецій:
- чеснoк 2-3 зyбчика;
- перець горошком;
- гвоздика;
- кориця паличками.
Усе це з розрахунку на трилітрову банку. Туди кладете помідори, залити окропом, дати охолонути і злити воду. У банку також засипає сіль, цукор та лимонну кислоту. Потім повторно заливаємо окріп і вже закочуємо.
Вони виходять солодкими, і зовсім без зайвої гостроти. При цьому відмінно підійде для тих, кому не можна вживати оцет.
Кориця також робить свою справу і лише покращує смак помідорів.
Ha літрову баночку - цукор 2 ст. ложки без гірки, сіль - трохи більше половини столової ложки, і чайну ложечку лимонної кислоти.
До речі, закрутки на зиму краще почати готувати заздалегідь, щоб встигнути купити всі продукти, а потім не турбуватися про те, що взимку не буде можливості перекусити консервацією. І найголовніше - магазинні не зрівняються з домашніми, адже зроблено з любов'ю, і ви завжди знаєте, що туди додавали.
Нагадаємо про неймовірне варення з аличі на зиму всього за 30 хвилин: червоне вино надасть особливого смаку.
Також стало відомо, що смачніше, ніж у McDonal's: рецепт картоплі фрі у духовці.
Раніше ми повідомляли про рецепт сирників, які не розтікаються сковорідкою: смачний сніданок за півгодини.