У кожної людини була ситуація, коли не знаєш, що приготувати на обід чи вечерю.

Якщо вже не хочеться омлету, котлет чи макаронів, приготуйте цей салат – приготувавши його раз, неможливо буде зупинитися. Для нього знадобляться такі інгредієнти:

  • 2 курячі грудки, відварені або копчені (на ваш вибір)
  • 150 грамів свіжої капусти
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 1 склянка хрустких сухариків, краще використовувати без домішок
  • 1/2 склянки майонезу
  • 1 цибулина
  • Сіль і перець за смаком

Спершу потрібно замочити сухарики в майонезі: в тарілці змішати невелику кількість майонезу та сухариків. Це потрібно щоб вони трохи розм’якли, але залишилися з хрустом. На наступному кроці потрібно порізати курячі грудки, капусту та очищену цибулину.

Нарізка філе. Фото: скрін youtube

Нарізати краще в формі кубиків. Після чого відкриваємо консервовану кукурудзу, зливаємо рідину, промиваємо та залишаємо стікати. У велику тарілку висипаємо нарізану грудку, капусту, кукурудзу замочені сухарики, приправляємо сіллю та перцем за смаком.

Популярні новини зараз
Головне за 2 листопада: непридатних мобілізуватимуть, картки пенсіонерів блокують, а морози пруть в Україну Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список" "Нехай роблять з учителем після уроків": українці пропонують звільнити школярів від домашніх завдань
Показати ще

Салат. Фото: скрін youtube

Додаємо цибулю і гарно розмішуємо. Після чого додаємо майонез і ще раз все добре перемішуємо. І все – салат готовий.

За бажанням в готовий салат можна додати зелень або замінити майонез на заправку до салату.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, подавати з кулькою морозива та до чаю: швидкий рецепт пирога з нектаринами на готовому тісті

Раніше на порталі Знай повідомлялося, смачніш, ніж в “McDonal’s”: рецепт картоплі фрі в духовці

Також, наш портал інформував, неймовірне варення з аличі на зиму всього за 30 хвилин: червоне вино надасть особливого смаку