Смачний, ніжний та легкий чизкейк можна скуштувати не тільки в кав’ярні, а приготувати вдома з доступних продуктів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧизкейк "Нью-Йорк" - класичний смаколик, котрий знайшов своїх шанувальників у всіх куточках світу. Однак, приготований на власній кухні він буде не менш смачним, а часу на приготування буде витрачено мінімум.
Для приготування десерту знадобиться:
- Пісочне печиво 300 грамів;
- Вершкове масло – 100 грамів;
- Горіхи – 100 грамів (за бажанням);
- Кисломолочний м’який сир – 500 грамів;
- Пудра цукрова -100 грамів;
- Жирна сметана – 100 грамів;
- Жирні вершки – 100 грамів;
- Яйця курячі – 100 грамів (2 яйця);
- Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л;
- Цукор ванільний.
Спочатку потрібно перебити печиво у дрібну крихту. Це можна зробити в блендері, або качалкою.
Додати до подрібненого печива розтоплене масло та перемішати. У форму викласти печиво, формуючи дно та бортики. До печива, за бажанням, можна додати горіхи. Форму з печивом потім треба помістити до морозилки.
Тим часом треба зробити основну начинку. До м'якого сиру додати цукрову пудру та перемішати вінчиком.
Потім додати в масу вершки та сметану, перемішати знову. Туди ж відправити яйця та крохмаль (щоб маса не тріснула). Все потрібно добре перемішати. При бажанні можна додати до маси дрібку солі для балансу смаку. Далі потрібно дістати форму з морозильної камери та залити туди щойно приготовлену масу.
Духовку розігріти до 180 градусів та поставити туди чизкейк. Перед цим потрібно поставити духовку форму з водою (так утвориться парова баня). Випікати потрібно у два етапи: спочатку 30 хвилин на 180 градусах, та ще 30 хвилин на 150 градусах.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував cклянка кефіру та яйце: ви й не підозрювали, що готувати домашні пончики так просто
Раніше на порталі Знай, повідомлялося ідеальний рецепт найсмачніших голубців без грама м'яса: гості навіть не здогадаються
Також, наш портал інформував куряча грудка, капуста, сухарики: рецепт простого, але дуже смачного салату