Випічка актуальна завжди, навіть влітку, тим більше якщо вона приготовлена ​​із сезонних фруктів, ягід чи овочів. Якщо у вас є зайва морква та бажання поласувати смакотою, терміново приступайте до реалізації рецепту.

Маффіни з морквою виходять пишними та солодкими, навіть без додавання цукру, тому їх легко можна подавати на десерт після основних страв. Однак кулінарам, щоб покращити смак, все ж рекомендують у процесі додати трохи меду, а також волоські горіхи з родзинками.

Морква. Фото: Youtube
Морква. Фото: Youtube

Варто зазначити, рецепт фактично складається всього з трьох процесів приготування, тому кулінарам не доведеться витрачати багато зусиль і часу.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Забули вказати – допомоги не чекайте: ПФУ нагадав про нюанс при оформленні субсидії Світом шириться смертельна інфекція, від якої немає ліків — може вбити лише один укус комара Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще
  • Морква 1 шт.
  • Яйця курячі 1 шт.
  • Мед 20 г
  • Борошно пшеничне 50 г
  • Волоські горіхи 3 шт.
  • Олія соняшникова 1 ч. л.
  • Родзинки 10 г
  • Розпушувач 1/2 ч. л.

Як приготувати, покроковий рецепт:

  1. Моркву натріть на тертці, подрібніть волоські горіхи ножем. Змішайте усі інгредієнти до однорідності.
  2. Викладіть масу у форми для мафінів, заповнивши їх на 3/4, і поставте на 40 хвилин у розігріту на 180 градусів духовку.
  3. Дайте маффін повністю охолонути, за бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.

Раніше ми писали про те, що соковита та ароматна начинка: рецепт пирога з баклажанами, горіхами та томатами, який сподобається всім

Як повідомляв Знай.ua, таких хрустких ви ще не куштували: рецепт консервованих огірків із гірчичним порошком на зиму

Також портал Знай.ua писав, що починайте якнайшвидше: смачний рецепт консервованих помідорів з корицею - солодкі і без гостроти