Поки овочі на базарах ще дешеві та у великій кількості, можна приготувати смачну домашню заправку, яка підійде до супів, борщів, м'яса та рибних страв.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАвтор рецепту запевняє, що взимку ви ні секунди не пошкодуєте про час та зусилля, витрачені на цю заготівлю.
Що знадобиться:
- Півкіло болгарського перцю;
- Кілограм помідорів,
- Кілограм моркви,
- Кілограм цибулі,
- Півкіло кропу,
- Півкіло петрушки.
- Кілограм солі.
Як готувати:
Перчик, морквину, помідори, цибульку очистити і перемолоти в блендері. Покласти все в глибоку місткість, висипати туди всю сіль. Інгредієнти перемішати до однорідності.
Розкласти суміш у стерилізовані баночки, закрити поліетиленовими кришками.
Зберігати заправку можна в холодильнику або будь-якому іншому темному та прохолодному місці – наприклад, у погребі.
Таку заправку зручно додавати практично у всі страви – вона додасть кольору, аромат та літні нотки. Однак при готуванні страву краще не солити і не переборщити із заправкою - вона дуже солона.
Нагадаємо про банальну помилку, через яку пельмені стають несмачними: що ви робите не так. Яких порад потрібно дотримуватися, щоб ваші пельмені вийшли смачніше за звичайне.
Раніше ми повідомляли про густий пікантний суп із баклажанів та томатів: рецепт, який точно оцінить уся родина. Суп виходить досить легким, але ситним.
Також не зайвим буде бюджетний рецепт на всі випадки життя: як приготувати смачну запіканку з кабачками та рисом Такий варіант запіканки виходить дуже ситним, смачним та ароматним.