Поки овочі на базарах ще дешеві та у великій кількості, можна приготувати смачну домашню заправку, яка підійде до супів, борщів, м'яса та рибних страв.

Автор рецепту запевняє, що взимку ви ні секунди не пошкодуєте про час та зусилля, витрачені на цю заготівлю.

Консервація помідорів, фото: скріншот з відео
Консервація помідорів, фото: скріншот з відео

Що знадобиться:

  • Півкіло болгарського перцю;
  • Кілограм помідорів,
  • Кілограм моркви,
  • Кілограм цибулі,
  • Півкіло кропу,
  • Півкіло петрушки.
  • Кілограм солі.

Як готувати:

Популярні новини зараз
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Перчик, морквину, помідори, цибульку очистити і перемолоти в блендері. Покласти все в глибоку місткість, висипати туди всю сіль. Інгредієнти перемішати до однорідності.

Помідори, фото suseky
Помідори, фото suseky

Розкласти суміш у стерилізовані баночки, закрити поліетиленовими кришками.

Зберігати заправку можна в холодильнику або будь-якому іншому темному та прохолодному місці – наприклад, у погребі.

Таку заправку зручно додавати практично у всі страви – вона додасть кольору, аромат та літні нотки. Однак при готуванні страву краще не солити і не переборщити із заправкою - вона дуже солона.

Скрін, відео YouTube заправка
Скрін, відео YouTube заправка

Нагадаємо про банальну помилку, через яку пельмені стають несмачними: що ви робите не так. Яких порад потрібно дотримуватися, щоб ваші пельмені вийшли смачніше за звичайне.

Раніше ми повідомляли про густий пікантний суп із баклажанів та томатів: рецепт, який точно оцінить уся родина. Суп виходить досить легким, але ситним.

Також не зайвим буде бюджетний рецепт на всі випадки життя: як приготувати смачну запіканку з кабачками та рисом Такий варіант запіканки виходить дуже ситним, смачним та ароматним.