Багато українців дуже люблять мариновані гриби. Адже їх можна дістати до приходу гостей або ж просто поласувати сім'єю .
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
2 ст. л. caxaра;
4 ч. л. солі;
3 шт. лаврового листа;
6 горошин душистого перцю;
4 шт. гвоздики;
3 шматочки кориці (молотою ½ ч. л.);
3 ч. л. оцтової еccенції 70 %.
Для початку потрібно закип'ятити воду, додати спеції, проварити хвилини три (оцет додати в самому кінці варки). Потім знімаємо з вогню і маринад готовий.
Гриби добре промити, крупні розрізати, покласти в холодну воду і довести до кипіння, потім воду злити. У другій воді, підсоливши по смаку, гриби варити, не помішуючи до моменту закипання. Коли вода почне кипіти, гриби обережно перемішати і зняти піну.
Наприкінці варки гриби, розкласти по стерильним банкам, залити маринадом і закатати. Смачного.
Нагадаємо, що варені не принесуть стільки задоволення: найкращий варіант рецепту смажених пельменів із цибулею та часником.
Раніше ми повідомляли про простий рецепт домашнього морозива крем-брюле: знадобиться лише 3 інгредієнти. Такий смачний десерт чудово освіжить вас у літню спеку.
Також не зайвою буде запашна овочева заправка для борщу, м'яса та будь-яких страв: рецепт за 5 хвилин, який виручить взимку.