Зелений кріп можна зберігати свіжим протягом кількох місяців, навіть не заморожуючи.

Простий секрет дозволить вам насолоджуватися ароматом та всіма корисними властивостями свіжої зелені ще довгий час. Як виявляється, нічого особливого, щоб зберегти свіжість кропу, робити не треба. Про це пише Телеграм-канал "Домашня консервація. Варення та заготівлі".

Кріп, кадр з відео
Кріп, кадр з відео

Вам знадобиться:

  • чиста суха зелень кропу;
  • чиста суха банка відповідного розміру.

Як зберегти свіжість кропу на довгі місяці:

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Коли є багато зеленого кропу, найчастіше господині подрібнюють його і заморожують у морозильній камері. Таким чином, свіжу зелень можна дістати в будь-який момент і використовувати під час приготування страв.

Однак є й інший спосіб зберігання зеленого кропу. До того ж набагато простіше, а зелені гілочки будуть виглядати, наче щойно зірвані.

Для цього зелень кропу потрібно спершу промити та обсушити. Важливо пам'ятати, що зелень має бути не мокрою, а повністю обсохнути від води. Так само і банки мають бути сухими. Далі біля кропу обрізаємо трохи ніжки і складаємо у банку. Зберігаємо в холодильнику.

Город, кріп, фото: Знай.ua
Город, кріп, фото: Знай.ua

Нагадаємо про неймовірне пюре з яблук та груш, яке вся родина оцінить узимку: дуже простий рецепт заготівлі.

Раніше ми повідомляли про банановий хліб за 90 секунд у мікрохвильовій печі: простий рецепт оригінального сніданку.

Також не зайвим буде рецепт морозива із сала: десерт для справжніх козаків та козачок. Сюди можна додати не лише сало, та ще й бекон.