Надзвичайно красиву та смачну страву можна приготувати своїми руками всього з декількох інгредієнтів.

Цей рецепт популярний у будь-яку пору року, адже може стати прикрасою будь-якого столу і виглядати не гірше відомих ресторанних десертів. Окрім того, він досить легкий та не калорійний.

Ягоди на начинку можна обрати на будь-який смак, все одно вийде надзвичайно смачно. Для початку потрібно приготувати інгредієнти для основи:

Основа готується досить просто. Потрібно збити білки з цукром до стійких піків. Спочатку збивати просто білки з сіллю, а через хвилин 5 додати туди цукор. Маса повинна бути застиглою та не виливатися з ємності.

Збита маса. Фото: скрін відео

Деко потрібно вистелити пергаментом та викласти туди білкову масу.

Основа на деко. Фото: скрін Ютуб

Ставити потрібно у розігріту духовку до 180 градусів та випікати протягом 20 хвилин.

Поки корж печеться, потрібно збити крем. Для крему знадобиться:

  • Вершки – 150 мілілітрів;

  • Цукор – 50 грамів;

  • Вершковий сир – 200 грамів;

  • Вишня, або інші ягоди – 1 стакан.

Для крему потрібно вершки збити з цукром, а після додати сир. Все це м’яко перемішати лопаткою. За бажанням можна додати якісь спеції: ваніль, корицю та інше.

Після того, як корж спечеться його потрібно перевернути і зняти пергамент.

Спечена основа. Фото: скрін Ютуб

Так потрібно залишити його до повного охолодження. Після, на нього викласти крем та звернути рулетом.

Крем. Фото: скрін Ютуб

На крем в середину можна додати будь-які ягоди.

Ягоди в рулеті. Фото: скрін Ютуб

Зверху рулет можна намастити кремом та прикрасити ягодами, шоколадом, листками м’яти. Ресторанний десерт готовий покоряти серця любителів солодкого.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, смачніше ніж у шкільній їдальні: простий рецепт сосисок в тісті на пиві

Раніше портал Знай інформував, борщ та голубці можуть бути однією стравою: по-справжньому український рецепт

Також, наш портал повідомляв, десерт родом із дитинства: рецепт печива "горішки" із згущеним молоком