Недаремно італійці раніше називали піцу - стравою для бідних, її можна було робити прямо на вулиці, і з чого тільки потрапить на очі. Зараз піца – це смачна страва для ресторанів, фаст-фудів, її люблять діти та дорослі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВона стане приємним частуванням для сім'ї та друзів. Приготовлена домашня піца виходить смачнішою, ніж у магазині чи кафе. Готується легко з доступних продуктів, які завжди є у домі.
Цього разу один із українських фуд-блогерів показав, як зробити піцу на лаваші.
Тим, хто сидить на дієті, прийде до смаку піца на лаваші, вона менш калорійна і готується швидше.
Що нам потрібно з інгредієнтів:
- один лист щільного вірменського лаваша;
- 50 грам м'якого або сирного сиру;
- 30 г нежирної сметани;
- 150 грам філе курки або індички;
- половина болгарського перцю;
- 100 грам печериць;
- один помідор;
- 100-120 г твердого сиру.
Спосіб приготування
Спочатку філе відварюють, остуджують, а потім нарізають на шматочки. Помідор і гриби обов'язково ріжуть часточками (слайсами, якщо так хочете), а перець соломкою.
Лаваш змащують м'яким сиром, складають навпіл, зверху розподіляють сметану, рівномірно всю начинку та посипають сиром. Випікають 10-15 хвилин|мінути| при 180°, до розплавлення сиру.
Нагадаємо, смачні сливи в маринаді з рому та спецій: простий рецепт без зайвих проблем.
Раніше повідомлялося, заряд вітамінів у банку: готуємо корисне морквяне варення з лимоном на зиму.
Також, тепер це твій улюблений десерт: рецепт торта з кабачків, які вже залежалися.