Спробуйте приготувати домашню аджику з хроном. Про це повідомляє телеграм-портал Домашня консервація: варення, заготівлі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВже почався дачний сезон і незабаром городники збиратимуть свій урожай. Але зазвичай українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.
Пропонуємо відмінний та швидкий рецепт домашньої аджики з хріном, який дозволяє зробити відмінний рецепт популярного соусу.
Інгредієнти.
- сіль – 170 грам;
- помідори зелені – 5 кг;
- часник гострий – 210 грам;
- хрон свіжий - 190 грам;
- перець червоний гострий – 6 штук;
- олія рослинна - 1 ложка.
Алгоритм приготування
- Промити всі овочі, а потім видаліть з томатів шкірку. Перчик очистіть від дрібного насіння та перегородок. Часник та хрін також очистіть, а потім промийте у чистій воді.
- Підготовлені овочі наріжте невеликими кубиками, щоб їх було зручніше подрібнити. Шматочки овочів надішліть у чашу для блендера, а потім подрібнюють до однорідного стану.
- Готові інгредієнти перемішайте, отримуючи тим самим соус.
Нагадаємо про класичний маринад для консервації помідорів з горілкою: якщо ви ще не робили, то спробуйте обов'язково. Потрібно брати помідори в банку однакових розмірів, щоб маринад поступово ввібрався.
Раніше ми повідомляли про смачні та медові шматочки кавуна на зиму: простий рецепт із кірок, щоби відбити всі гроші.
Також стало відомо, як посмажити рибу із золотистою скоринкою , що масло не бризкало і не пригорало до сковороди: перевірений рецепт.